Te huur

 

Moderne en representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte en ontvangstbalie beschikbaar op Zandven te Veldhoven op korte afstand van bedrijventerrein Habraken en Eindhoven Airport. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskeren en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht) binnen enkele autominuten.

 

Klik hieronder voor de brochure van Qualitas Makelaars Eersel:

Download de brochure

Algemeen

Bedrijfsruimte: circa 145 m2
Verdiepingsvloer: circa 70 m²
Kantoorruimte: circa 85 m2 (gelegen op de 1e verdieping)

Huurprijs: € 1.750,- per maand excl. Omzetbelasting en energiekosten.

Parkeren:
Bij het gehuurde behoren 4 eigen parkeerplaatsen.

Indeling:

Bedrijfsruimte:
Multifunctionele bedrijfsruimte (ca. 145 m²) voorzien van betonvloer, houten verdiepingsvloer (ca. 70 m²), elektrisch bedienbare overheaddeur, gasheater, ledverlichting, krachtstroom, brandpreventiemiddelen en betegelde toiletruimte en via trap in de bedrijfsruimte bereikbare kantoorruimte 2.

Kantoorgedeelte:
Begane grond: Royale hal (ca. 30 m²) met toilet, garderobe, vide en trapopgang, afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en systeemplafond met verlichting. De hal en het toilet zijn voor gezamenlijk gebruik en hiervan wordt 50% (15 m2) doorbelast. (Maar eventueel is bespreekbaar dat huurder deze hal gebruikt voor een baliefunctie of wachtruimte)

1e verdieping: Via fraaie trappartij bereikbare:
Gang met toegang naar 2 kantoorruimtes en luxe toiletruimte met vrij hangend toilet; tevens is hier een inbouwkast/patchruimte en pantry met aansluiting voor koelkast en vaatwasser
Kantoorruimte 1: Kantoorruimte, afgewerkt met een tapijt, stucwerkwanden en systeemplafond met verlichting; dit kantoor is voorzien van een kabelgoot;
Kantoorruimte 2: Ruime kantoorruimte, gemakkelijk te splitsen, afgewerkt met een cementdekvloer, stucwerkwanden. Plafond, kabelgoot en directe toegang naar de bedrijfshal.

Algemeen:
· De kantoren zijn voorzien van centrale verwarming middels radiatoren
· Er is een airco-installatievoorbereiding aanwezig door middel van split-units
· Het object is beveiligd middels een alarminstallatie
· Het bedrijventerrein is voorzien van Keurmerk Veilig Ondernemen
· Tegen meerprijs kan er gebruik worden gemaakt van glasvezel, er is een ringleiding aanwezig

Huurcondities:
Huurprijs: € 1.750,- (incl. 4 parkeerplaatsen) per maand excl. Energiekosten.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Ligging en bereikbaarheid:
De kantoorruimte deel uitmakend van een representatief bedrijfsobject gelegen op korte afstand van bedrijventerrein Habraken en Eindhoven Airport. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskeren en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht) binnen enkele autominuten.