Weijers Faassen Bouw • Veldhoven

Weijers Faassen Bouw staat voor betaalbare kwaliteit & bewust bouwen.

  • Degelijke en traditionele bouw.
  • Deskundig advies gedurende het hele bouwproces.
  • 1 centraal aanspreekpunt binnen het bouwbedrijf.
  • Geen systeembouw, dus niet gebonden aan maten.
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.
  • Jong en ambitieus bouwbedrijf.
  • Betrouwbare onderaannemers / leveranciers.

Bewust bouwen?

Bouwen doe je bewust, je zet de gebruiker centraal. We kijken naar locatie, duurzaamheid, zijn innovatief en ambitieus. Wij spelen in op de wens van de klant!

Bouwplannen?

Bouwplannen in wat voor orde van grootte dan ook, zoals een enkel dakraam, maar ook bijvoorbeeld uitbreiding van uw woning of de bouw van uw woonhuis of bedrijfspand. Wij werken op basis van vertrouwen vanaf de calculatie tot en met de nazorg na de oplevering.

Door onze ervaring en visie zijn we in staat om uw plan uit te voeren en/of alternatieven en tips aan te reiken, compleet met kostenplaatje.

Weijers Faassen Bouw B.V. is opgericht door de heren Janiek Weijers en Arjan Faassen (huidige eigenaren) die medio 2006 besloten om samen een bouwbedrijf te starten.

Weijers Faassen Bouw B.V. heeft zich weten te ontwikkelen tot een bloeiende, dynamische onderneming. Wij hebben ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie. Daarbij staan kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Elk bouwproject bij Weijers Faassen Bouw B.V. wordt persoonlijk begeleid mede daardoor kan op de wensen van de klant worden ingespeeld.

Weijers Faassen Bouw B.V.denkt actief mee met de opdrachtgever(s), zowel in de calculatie-, voorbereidingsfase als tijdens de uitvoering. Weijers Faassen Bouw B.V. heeft tal van opdrachtgevers in zowel de particuliere als de zakelijke sector, die hun positieve ervaringen via mond tot mond reclame verspreiden. Dit is binnen ons bedrijf een waardevol aspect van het ondernemen.

De vakbekwame en kwaliteitsbewuste werknemers vormen een goed team, wat het werkklimaat ten goede komt. Onderling begrip, ervaring en vakbekwaamheid zijn noodzakelijke eigenschappen binnen een bouwbedrijf dat in korte tijd een hoogwaardig product wil neerzetten. Naast onze eigen werknemers kunnen wij ook beroep doen op solide en betrouwbare ZZP-ers en onderaannemers. Zo zorgen wij voor een optimale samenwerking waarin kwaliteit voorop staat.

In de toekomst zien wij ons niet uitgroeien tot een groot bouwbedrijf, maar willen we onze visie handhaven en waar mogelijk verbeteren om zo het bouwproces te kunnen beheersen.

 

Hier zie je onze advertentie, later zullen wij het stukje ook plaatsen

Te huur

  Moderne en representatieve bedrijfsruimte met kantoorruimte en ontvangstbalie beschikbaar op Zandven te Veldhoven op korte afstand van bedrijventerrein Habraken en Eindhoven Airport. Het object is goed bereikbaar middels de diverse uitvalswegen naar de omliggende dorpskeren en de op- en afritten van de A2 (Amsterdam – Maastricht) binnen enkele autominuten.   Klik hieronder voor de […]

Certificering

Weijers Faassen Bouw bv is lid van “Bouwend Nederland” Weijers Faassen Bouw bv is lid van “Bouw Garant”:

Contact