Weijers Faassen Bouw B.V. is opgericht door de heren Janiek Weijers en Arjan Faassen (huidige eigenaren) die medio 2006 besloten om samen een bouwbedrijf te starten.

Weijers Faassen Bouw B.V. heeft zich weten te ontwikkelen tot een bloeiende, dynamische onderneming. Wij hebben ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw en renovatie. Daarbij staan kwaliteit, snelheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Elk bouwproject bij Weijers Faassen Bouw B.V. wordt persoonlijk begeleid mede daardoor kan op de wensen van de klant worden ingespeeld.

Weijers Faassen Bouw B.V.denkt actief mee met de opdrachtgever(s), zowel in de calculatie-, voorbereidingsfase als tijdens de uitvoering. Weijers Faassen Bouw B.V. heeft tal van opdrachtgevers in zowel de particuliere als de zakelijke sector, die hun positieve ervaringen via mond tot mond reclame verspreiden. Dit is binnen ons bedrijf een waardevol aspect van het ondernemen.

De vakbekwame en kwaliteitsbewuste werknemers vormen een goed team, wat het werkklimaat ten goede komt. Onderling begrip, ervaring en vakbekwaamheid zijn noodzakelijke eigenschappen binnen een bouwbedrijf dat in korte tijd een hoogwaardig product wil neerzetten. Naast onze eigen werknemers kunnen wij ook beroep doen op solide en betrouwbare ZZP-ers en onderaannemers. Zo zorgen wij voor een optimale samenwerking waarin kwaliteit voorop staat.

In de toekomst zien wij ons niet uitgroeien tot een groot bouwbedrijf, maar willen we onze visie handhaven en waar mogelijk verbeteren om zo het bouwproces te kunnen beheersen.

 

This Post Has 0 Comments

Geef een reactie